Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:19:37

rss

αναζήτηση

makripano

Εφιάλτης δυναμικής αντιπαράθεσης ΧΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ορκωμοσία Δούρου!



Αλλάξτε μέγεθος

antarsya ha dourou

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα με απρόβλεπτες συνέπειες στην κορυφαία στιγμή της ορκωμοσίας της νέας περιφερειάρχου Ρένας Δούρου έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, υπάρχει ο φόβος για ένταση και δυναμική αντιπαράθεση οπαδών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με μέλη της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση προκειμένου να απαγορευθεί η είσοδος και η συμμετοχή στην τελετή ορκωμοσίας των περιφερειακών συμβούλων Αττικής που εξελέγησαν με τη σημαία της Ελληνικής Αυγής που είναι η… αυτοδιοικητική έκφανση της Χρυσής Αυγής.

Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα μπορούν να αποδεχθούν οι Χρυσαυγίτες οι οποίοι έχουν μια… βεντέτα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η Ρένα Δούρου και οι συνεργάτες της από την πλευρά τους, βλέποντας ότι μια τέτοια κορυφαία στιγμή κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, καταβάλουν απέλπιδες προσπάθειες να πείσουν τα στελέχη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μην προχωρήσουν στον… αποκλεισμό των χρυσαυγιτών περιφερειακών συμβούλων ώστε να αποφευχθεί η πυροδότηση του κλίματος.

Παράλληλα όμως υπάρχει και ένα ακόμη αγκάθι που ακούει στο όνομα απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ οι οποίοι επίσης σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων για να διαμαρτυρηθούν.

Ευχή βέβαια όλων είναι να αποφευχθούν τα χειρότερα και η ορκωμοσία να γίνει χωρίς απρόοπτα προκειμένου να ξεκινήσει με ήρεμο τρόπο η θητεία της κ. Δούρου.

Όμως η αγωνία υπάρχει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη στιγμή της έναρξης της τελετής.

Σχόλια