Date2

Κυριακή, 5 Μαΐου 2024 23:31:58

rss

αναζήτηση

makripano

Μαρκόπουλο: Αίμα και χειροπέδες στα «αφεντικά» των ναρκωτικών



Αλλάξτε μέγεθος

markopoulo mesogaia 1

Μεγάλη επιτυχία για τους άνδρες της Ασφάλειας Μαρκοπούλου οι οποίοι μετά από συντονισμένες ενέργειες «αποκεφάλισαν» το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Όλα ξεκαθάρισαν το απόγευμα της Πέμπτης οπότε και από τον καταυλισμό των Ρομά στο Μαρκόπουλο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Η Ασφάλεια Μαρκοπούλου προχώρησε σε επιτόπου έρευνα ενώ ταυτόχρονα έβγαλε σήμα προς όλα τα νοσοκομεία για έκτακτα περιστατικά.

Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, εμπλεκόμενοι ήταν ένας 38χρονος και ένας 44χρονος. Ο πρώτος βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου όπου και συνελήφθη ενώ ο δεύτερος είχε καταφύγει στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ισχυριζόμενος πως τραυματίστηκε στην δουλειά του από γυαλί.

Φυσικά η δικαιολογία του δεν έπεισε τους γιατρούς και σύντομα άνδρες της Ασφάλειας Μαρκοπούλου βρέθηκαν στον νοσοκομείο οπότε και προσήχθη.

Πίσω στον καταυλισμό η έρευνα απέδωσε καρπούς καθώς βρέθηκαν θαμμένα τα δύο όπλα Καλάσνικοφ που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην μεταξύ τους διαμάχη αλλά και δύο κυνηγετικά όπλα.

Εκτός αυτών όμως βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε βραχώδη μορφή αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr, οι δύο Ρομά πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος κάνει κουμάντο στη διακίνηση.

Κουβέντα στην κουβέντα οδηγήθηκαν στα άκρα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό δικαιώνει όλους όσοι στο Μαρκόπουλο έχουν κατά καιρούς κάνει λόγο για παράνομες δοσοληψίες και συναλλαγές στους δύο οικισμούς Ρομά στις περιοχές της Μερέντας και του Αγίου Δημητρίου.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι οι εντάσεις και στους δύο καταυλισμούς είναι συνεχείς με αποτέλεσμα να αποτελούν απαγορευμένες ζώνες για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής!

Σχόλια