Date2

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 04:03:00

rss

αναζήτηση

makripano

Παλλήνη: Ενας εθελοντής στην αποκομιδή απορριμμάτων «φόρεσε τα γυαλιά» στον Κ. Μητσοτάκη (video)



Αλλάξτε μέγεθος

tzeremes

Ο Γιώργος Τζερεμές εργάστηκε ως συμβασιούχος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης όπως και δεκάδες άλλοι. Εκείνο που τον διαφοροποιεί είναι πως με την λήξη της σύμβασής του ο ίδιος δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι θα επιστρέψει σπίτι του. 

Αντίθετα επέλεξε να συνεχίσει να ενισχύει τον τομέα που εργαζόταν, αυτή τη φορά ως εθελοντής έχοντας έτσι αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία γύρω από την οργάνωση και την διαχείριση του τομέα καθαριότητας στον δήμο του και στους ΟΤΑ γενικότερα.
Ο Γ. Τζερεμές βρέθηκε απέναντι από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην συχνότητα του Alpha όπου παρουσίασε μια εναλλακτική πρόταση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, ειδικά στον τομέα αυτό.
Μάλιστα όπως ο ίδιος ο υπουργός δήλωσε «με εντυπωσίασε η πρότασή του για το πως θα πρέπει να αξιολογούνται οι υπάλληλοι της καθαριότητας των Δήμων. Την πρότασή του αυτή θα συζητήσουμε σύντομα από κοντά, όπως, άλλωστε δεσμεύτηκα».

Παρακολουθήστε ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την εκπομπή ενώ ακούστε όλη την πρόταση του Γ. Τζερεμέ στο ηχητικό μετά το 24:00″

 

 

 

 

Σχόλια