Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 03:22:00

rss

αναζήτηση

makripano

Πέτρος Πουλάκης: Δεν ωφελεί η διαρκής και στείρα αντιπολίτευση (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

sinedrio volos

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδας, υπό την κα Άννα Ραφτοπούλου, ανέλυσε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Πουλάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Πουλάκης έκανε σαφές ότι κατέθεσε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του στο εμπιστευτικό πρωτόκολλο του δήμου θεωρώντας ότι έτσι δεν θα υπάρξουν διαρροές και θα γνωστοποιηθεί μόνον στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Με βάση αυτό εξήγησε ότι η διαγραφή από την επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκε, ήρθε εκ των υστέρων.

Ο κ. Πουλάκης εστίασε στους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι η κα Ραφτοπούλου κρατά μια διαρκή αντιπολιτευτική στάση για τα πάντα, γεγονός το οποίο, όπως συμπλήρωσε, δεν βοηθά εάν κάτι καλό γίνεται από τη δημοτική αρχή του κ. Μάρκου.

Πάντως υπογράμμισε ότι ο ίδιος ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος θα ασκεί κριτική στη διοίκηση Μάρκου αλλά και θα επικροτεί τα θετικά στοιχεία της.

Πάντως σε ερώτηση για πώς σκοπεύει να προχωρήσει στην αυτοδιοικητική πορεία του, ο κ. Πουλάκης απάντησε ότι αυτό θα το γνωστοποιήσει τρεις μήνες πριν από τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

Σημειώνεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδας αναφέρθηκε και στα συμπεράσματα από το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στο οποίο συμμετείχε.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο κ. Πέτρος Πουλάκης:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια