Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:54:02

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Μαρκοπούλου: «Μέτωπο» Ζ. Γιαννάκη – Χρ. Δρίτσα στην κακοδιαχείριση Αλλαγιάννη



Αλλάξτε μέγεθος

giann drits

Τρόπους να αντιμετωπίσουν από κοινού – αλλά χωρίς να χάσουν την αυτονομία τους – την άσχημη κατάσταση όπως διαμορφώνεται από τη δημοτική αρχή Κ. Αλλαγιάννη, αναζητούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ζωή Γιαννάκη και Χρήστος Δρίτσας.

Κάνοντας λόγο για τα οικονομικά του Δήμου Μαρκοπούλου που προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό, ο κ. Δρίτσας σε εκδήλωση – σε κεντρικό καφέ της πόλης το βράδυ της Δευτέρας - στην οποία παρέστη και η κα Γιαννάκη, τόνισε ότι αμφότεροι έχουν κοινό στόχο και σκοπό να πάψει η περιοχή να βιώνει τριτοκοσμικές συνθήκες.

Μάλιστα ο επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε Αλλιώς» συμπλήρωσε πώς και οι δύο πλευρές εργάζονται και συζητούν προς την κατεύθυνση της λύσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο τους.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Ζωή με τους Πολίτες Μπροστά» έκανε σαφές ότι «στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας εμείς θα συνεργαστούμε με συγκεκριμένη ατζέντα με άλλες παρατάξεις με κοινό στόχο την επίλυσή τους».

Πάντως η συνάντηση των κ.κ. Γιαννάκη και Δρίτσα αποδεικνύει και κάτι ακόμη το οποίο έλειπε από την αυτοδιοικητική ζωή του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη.

Ότι η προεκλογική περίοδος είναι δυνατόν να εξελιχθεί με ηρεμία, σύνεση και επιχειρήματα στο πλαίσιο του πολιτικού / αυτοδιοικητικού πολιτισμού που τόσο ανάγκη έχουν όλες οι τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα ο κ. Δρίτσας ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 θα θέσει σε δημόσια διαβούλευση τρεις μελέτες οι οποίες αφορούν:
1. Την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου,
2. Τη δημιουργία Ειδικού Σχολείου στον δήμο και
3. Τη δημιουργία κρατικής δομής Αποκατάστασης τραυματιών ατυχημάτων και ασθενών χρονίων παθήσεων, στο πλαίσιο της δημιουργίας και του Νοσοκομείου των Μεσογείων.

Τόσο η κα Γιαννάκη όσο και ο κ. Δρίτσας έκαναν σαφές ότι θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις τους ενώ θα καλέσουν και άλλους υποψηφίους οι οποίοι τυχόν θα δηλώσουν τη σχετική πρόθεσή τους στο μέλλον, να δημιουργήσουν ένα άτυπο μέτωπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα η διοίκηση του νυν δημάρχου Κώστα Αλλαγιάννη.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια