Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:18:28

rss

αναζήτηση

makripano

Κορωπί: Αδιαφορία από ΟΑΣΑ - ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες



Αλλάξτε μέγεθος

astika koropi

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους οι κάτοικοι του Κορωπίου, επεσήμανε σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Κιούσης επεσήμανε την ταλαιπωρία των συμπολιτών του οι οποίοι εξυπηρετούνται από δύο, κυρίως, λεωφορειακές γραμμές, και πιο συγκεκριμένα το 330 (Προαστιακός/Κορωπί-Αγία Μαρίνα) και το 116 (Γλυφάδα-Βάρη-Κίτσι).

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κρωπίας, μεγάλος είναι ο αριθμός των πολιτών οι οποίοι κατήγγειλαν στον δήμο ότι δεν τηρούνται οι ώρες των δρομολογίων με την παράλειψη ορισμένων από αυτά, γεγονός που δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στις μετακινήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ, οι δεύτεροι έχουν αναλάβει να εξυπηρετούν λεωφορειακές γραμμές, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει όπως καταγγέλλουν πολίτες και έχει μεταφέρει στον ΟΑΣΑ με έγγραφά του ο κ. Κιούσης.

Πρόσθεσε δε ότι επανειλημμένες επιστολές του δήμου προς τον ΟΑΣΑ δεν έχουν απαντηθεί παρά το γεγονός ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού είναι ο γνώστης των προβλημάτων της Ανατ. Αττικής, Στέφανος Αγιάσογλου.

Εντύπωση εξάλλου προκαλεί το γεγονός πως παρά τις οχλήσεις στα ΚΤΕΛ, οι εκπρόσωποί του απαντούν εντελώς τυποποιημένα χωρίς να υπεισέρχονται ούτε καν στην ουσία των ζητημάτων.

Ακούστε παρακάτω τα όσα κατέθεσε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια