Date2

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 22:09:33

rss

αναζήτηση

makripano

Η σιωπηρή αποδοχή Αλλαγιάννη για όσα διαμαρτύρονται οι πολίτες του Δήμου Μαρκοπούλου



Αλλάξτε μέγεθος

allag1

Μπορεί να υπάρχει ακόμη και απόφαση λαϊκής συνέλευσης των πολιτών του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη, μπορεί να έχει συμμετάσχει και σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το θέμα του αγωγού της Χαμολιάς, όμως ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κώστας Αλλαγιάννης κάνει ό,τι μπορεί για να κρατηθεί μακριά από το θέμα που ταλανίζει τους κατοίκους του δήμου του.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι δεν αντέδρασε ούτε στο ελάχιστο όταν ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, μιλώντας στη διάρκεια της ημερίδας της Περιφέρειας για το ΕΣΠΑ, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η αποχέτευση του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Σαρωνικού παρότι θα έπρεπε να έχει προχωρήσει δεν έχει ξεκινήσει ακόμη με ευθύνη της ΕΥΔΑΠ».

Τη στιγμή εκείνη ο κ. Αλλαγιάννης δεν αντέδρασε καθόλου έστω για να υπενθυμίσει την άρνηση των κατοίκων του δήμου του για τον αγωγό της Χαμολιάς.

Με τη σιωπή του ουσιαστικά επικρότησε τις μεθοδεύσεις που εξελίσσονται.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Μαρκοπούλου δεν αντέδρασε ούτε όταν, πριν από λίγες ημέρες, ο Δήμος Κρωπίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «ο αγωγός της Χαμολιάς είναι σχεδόν έτοιμος».

Τα παραπάνω δεδομένα κάνουν σαφές ότι ο κ. Αλλαγιάννης έχει αποδεχθεί σιωπηρά τα πάντα, γεγονός που σαφώς εκθέτει τον ίδιο και τους συνεργάτες του σε ένα θέμα το οποίο θεωρείται μείζονος σημασίας για τους συμπολίτες του.

Έτσι το μόνο που απέμεινε ήταν να φωτογραφηθεί στο πλευρό του κ. Πατούλη και των υπολοίπων συναδέλφων του αποδεχόμενος, ακόμη και… οπτικά, την κατάσταση η οποία εξελίσσεται εν αγνοία των Μαρκοπουλιωτών και των Πορτοραφτιωτών.

Διαβάστε σχετικά: Το τελικό κείμενο του ψηφίσματος της λαϊκής συνέλευσης Μαρκοπούλου για τον αγωγό της Χαμολιάς!

Κορωπί: Υποχρεωτική η σύνδεση των ακινήτων με την αποχέτευση - Σχεδόν έτοιμος ο αγωγός της Χαμολιάς

allagiannis espa

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια