Date2

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 03:57:59

rss

αναζήτηση

makripano

Αγωγός Χαμολιάς: Αντιδρά το Σωματείο Εστίασης Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη στο κλείσιμο των δρόμων!

Αλλάξτε μέγεθος

enstaseis markop

Με μια ιδιαίτερα προσεκτική αλλά και ουσιαστική ανακοίνωσή του το Σωματείο Εστίασης Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη εκφράζει την αντίδρασή του στην κινητοποίηση που εξήγγειλε ο Δήμος Μαρκοπούλου για το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Το Σωματείο Εστίασης Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη στηρίζει και είναι δίπλα στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου μας στις κινήσεις διαμαρτυρίας σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει όσον αφορά την απορροή των λημμάτων του βιολογικού καθαρισμού.

Αλλά στην παρούσα φάση μια τέτοια κίνηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και κλείσιμο του δρόμου στην έξοδο της Αττικής Οδού στο ύψος του Βλατάκη θεωρούμε είναι μια βιαστική κίνηση χωρίς να λάβουμε υπόψη τα αρνητικά αποτελέσματα που θα φέρει στα μαγαζιά της περιοχής μας και γενικά σε ένα τραυματισμένο οικονομικά περιβάλλον που υπάρχει αυτό τον καιρό λόγω κορονοϊού, το να ξεκινήσουμε μεσ’ το καλοκαίρι τέτοιες κινήσεις είναι ότι χειρότερο για την επιβίωση των επιχειρήσεων του Δήμου μας και στη διατήρηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας.

Παρακαλώ όπως επανεξετάσετε τέτοιες ενέργειες γιατί θα μας φέρουν προ των πυλών στο κλείσιμο των επιχειρήσεων και θα έχετε συμβάλει κι εσείς σ’ αυτή την αρνητική κατάσταση.

Μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους διαμαρτυρίας χωρίς αρνητικά αποτελέσματα στην τοπική κοινωνία».

Ενστάσεις και από Σ. Μεθενίτη

Σημειώνεται ότι τις ενστάσεις του για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση εξέφρασε και ο τ. δήμαρχος και περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής, Σωτήρης Μεθενίτης.

Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Πρόκειται για μια λανθασμένη απόφαση, γιατί γίνεται δυστυχώς, σε λανθασμένο σημείο και με λανθασμένο τρόπο, που απλώς θα εκνευρίσει εναντίον μας και θα ταλαιπωρήσει μέσα στην ζέστη, συμπολίτες και παραθεριστές του Πόρτο Ράφτη.

Επίσης, χωρίς καμία ενημέρωση του κόσμου, για συμμετοχή.

Η σωστή αντίδραση θα ήταν, μετά από πολυήμερη ενημέρωση των συμπολιτών μας για την κινητοποίηση, να κλείναμε μια Κυριακή πρωί, 10πμ - 12 μ., ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ, τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας, ώστε να υπάρχει συνεχής, μικρή ροή κυκλοφορίας και να μοιράζουμε κάποιο έντυπο, στους διερχόμενους οδηγούς για ενημέρωσή τους και να μην τους ταλαιπωρούμε μέσα στην ζέστη, σταματημένους μισή ώρα, όπου θα μας βρίζουν !

Ο κόσμος πρέπει να είναι σύμμαχός μας, όχι εχθρός μας!

Όποιος σκέφτηκε και πρότεινε αυτή την κινητοποίηση, με αυτό τον τρόπο, μάλλον προετοιμάζει (ελπίζω άθελά του), την αποτυχία της διαμαρτυρίας μας.

Και βέβαια, η επόμενη κινητοποίηση, οργανωμένα και με πούλμαν, πρέπει να γίνει φυσικά στην Αθήνα, μπροστά στην είσοδο του αρμόδιου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ! Εκεί θα έλθουν και αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, πολύ πιο εύκολα επίσης !

Τέλος, τη Δευτέρα, ο κος ΣΓΟΥΡΟΣ και ΟΛΑ τα μέλη της Περιφερειακής Παράταξής μας “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” καταθέτουμε το σχετικό, γραπτό αίτημα, για ΣΥΖΗΤΗΣΗ του θέματος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο».

Διαβάστε σχετικά: Αγωγός Χαμολιάς: Επιμένουν οι Μαρκοπουλιώτες και με κλείσιμο της Αττικής Οδού!

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια