Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:39:41

rss

αναζήτηση

makripano

Μέτωπο τριών δημάρχων της ΝΑ Αττικής κατά των ασυνείδητων που εκδράμουν, παρά τις απαγορεύσεις, στα εξοχικά τους! (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

attiki odos kinisi

Με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο, ένα βίντεο ενός μόλις λεπτού τρεις δήμαρχοι της Νοτιοανατολικής Αττικής καλούν τους πολίτες να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορωνοϊού και να μείνουν στα σπίτια τους.

Οι δήμαρχοι Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου και Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης ζητούν από τους συμπολίτες τους να μην παρασυρθούν από τον καλό καιρό και να μείνουν στα σπίτια τους.

Έτσι όταν η υγειονομική κρίση ξεπεραστεί θα έχουν όλοι την ευκαιρία να χαρούν τις όμορφες παραλίες του Σαρωνικού και του Ευβοϊκού και τον αττικό ήλιο.

Οι τρεις δήμαρχοι με εύσχημο αλλά σαφή τρόπο προσπαθούν να πείσουν τους μη μόνιμους κατοίκους των περιοχών τους να μην διακινδυνεύσουν την υγεία των ίδιων αλλά και των υπολοίπων με μια «εκδρομή» λόγω των ημερών του Πάσχα στα εξοχικά τους.

Προφανώς όλοι έγιναν αποδέκτες των περιστατικών παραλογισμού μεγάλου αριθμού πολιτών από όλη την Αθήνα οι οποίοι γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις επέλεξαν να μετακινηθούν προς τα θέρετρα όπου διατηρούν ιδιοκτησίας αγνοώντας τους κινδύνους που δημιουργούν για τη διασπορά του κορωνοϊού σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Δείτε παρακάτω το εξαιρετικό βίντεο των τριών δημάρχων, Λαυρεωτικής, Σαρωνικού και Μαρκοπούλου:

Σχόλια