Date2

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 15:01:47

rss

αναζήτηση

makripano

Με γεύση επικαιρότητας η ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του Δημήτρη Κιούση για τον Δήμο Κρωπίας!

Αλλάξτε μέγεθος

kiousis2

Με μια ανακοίνωση η οποία δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο νυν δήμαρχος Κορωπίου, Δημήτρης Κιούσης, γνωστοποιεί την εκ νέου υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ως επικεφαλής της «παράταξης της κοινωνίας» όπως χαρακτηρίζει τον συνδυασμό του «Κορωπί – Νέο Ξεκίνημα», ο κ. Κιούσης ζητά την επαναβεβαίωση της λαϊκής εντολής προκειμένου να προχωρήσει στην ολοκλήρωση έργων υποδομής αλλά και στη σωστή λειτουργία τους «σε πείσμα της υποστελέχωσης του δήμου και του ασφυκτικού κρατικού και μνημονιακού ελέγχου του θεσμού» της αυτοδιοίκησης.

«Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιό μας και στις συμμετοχικές ομάδες τοπικής διακυβέρνησης –μια νέα δημιουργική ιδέα συνεργασιών- που συγκροτούμε», προσθέτει στην ίδια ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κρωπίας.

Παράλληλα κάνει, εμμέσως πλην σαφώς, αναφορά στα πρόσφατα γεγονότα με την έκταση που έλαβε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ανήμερα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου 1967 και η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε με δική του απόφαση, τονίζοντας, απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του, ότι «μαζί βάζουμε τίτλους τέλους στα αυταρχικά σχέδια όσων επιβουλεύτηκαν και στοχοποίησαν το Δήμο Κρωπίας» για να προχωρήσει στη διαπίστωση ότι όλοι αυτοί «ηττήθηκαν από την ενότητά σας και τη μεγάλη δύναμη αποτροπής που δείξατε».

Το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Κορωπί – Νέο Ξεκίνημα»έχει ως εξής:

«Αγαπητοί δημότες, κάτοικοι, φίλοι
του δήμου μας,

Η νέα χρονιά εύχομαι να φέρει σε όλους εσάς υγεία, ευτυχία, ευόδωση στόχων και προσδοκιών. Όπως γνωρίζετε το 2019 είναι χρονιά ορόσημο για την Αυτοδιοίκηση και καθοριστική για το μέλλον της. Καθοριστική και για το Δήμο Κρωπίας για το παρόν και το μέλλον του.

Συναισθανόμενος, το βάρος της μεγάλης λαϊκής εντολής που με αφοσίωση υπηρετούμε, την ευθύνη ολοκλήρωσης των βασικών έργων υποδομής που υλοποιούνται, των αναπλάσεων και παρεμβάσεων που ακολουθούν στο κέντρο και τους οικισμούς, τις ενεργητικές πολιτικές για την τοπική συμμετοχική ανάπτυξη του Δήμου, αναλαμβάνω μαζί με την ανεξάρτητη παράταξη της κοινωνίας μας, το «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα» και τους δημοτικούς συμβούλους μας, με ομόφωνη συλλογική απόφαση ,την ευθύνη να ηγηθώ εκ νέου ως επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Κρωπίας.

Έχουμε μέγιστο καθήκον, μπροστά σε όλους εσάς, να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής, να λειτουργήσουν σωστά και να υποστηρίξουν τις αλλαγές, στο επίπεδο διαβίωσης μας, στην παροχή υπηρεσιών και στην ανασυγκρότηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας.
Σε πείσμα της υποστελέχωσης του Δήμου, των δεσμευτικών γραφείο κρατικών πλαισίων εκτέλεσης έργων και του ασφυκτικού κρατικού και μνημονιακού ελέγχου του θεσμού μας αντιπαραθέτουμε την απόλυτη αφοσίωσή και τον διαρκή αγώνα μας σε όλα τα πεδία αρμοδιοτήτων μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο μας! Όπως μας γνωρίσατε, σε αυτό το πλαίσιο μαζικής διεκδίκησης και υλοποίησης έργων και πολιτικών,έτσι συνεχίζουμε!

Το χρονικό διάστημα έως τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είναι για εμάς μήνες υλοποίησης δημοτικού έργου και παράλληλα διάστημα για άμεση συμμετοχή στην καλύτερη υλοποίηση έργων και πολιτικών.

Ως ανοιχτός, ανεξάρτητος από κόμματα και συμφέροντα συνδυασμός της κοινωνίας του Κορωπίου απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιό μας και στις συμμετοχικές ομάδες τοπικής διακυβέρνησης –μια νέα δημιουργική ιδέα συνεργασιών- που συγκροτούμε.

Ο Δήμος μας είναι το Σπίτι μας! Μαζί ανανεώνουμε τη εντολή εκπροσώπησης! Μαζί συμμετέχουμε, εγκαινιάζουμε, λειτουργούμε τα έργα υποδομής.
Μαζί βάζουμε τίτλους τέλους στα αυταρχικά σχέδια όσων επιβουλεύτηκαν και στοχοποίησαν το Δήμο Κρωπίας. Ηττήθηκαν από την ενότητά σας και τη μεγάλη δύναμη αποτροπής που δείξατε!

Μαζί συνεχίζουμε δημιουργικά !
Εσείς είστε η δύναμή μας. Δύναμη αποτροπής!
Δύναμη δημιουργίας !».

 

Σχόλια